Вести

Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

09. 06. 2017

Отварање купалишне сезоне 2017.

Поштовани посетиоци, обавештавамо вас да купалишна сезона 2017. на oтвореним базенима Спортског центра „Олимп-Звездара“ почиње у петак, 16. јуна, у 10:00 часова. Као и претходних година, улаз ће првог дана бити бесплатан за све посетиоце.

Цене улазница су ове сезоне усклађене са ценама других базена у граду али и у зависности од термина коришћења базена. Важећи ценовник на нашем сајту у одељку http://www.scolimp.rs/cenovnik.html

За ђаке је и даље, уз ђачку књижицу, бесплатан улаз средом од 10:00 до 19:00 часова. Ова акција организована је у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда и Градском општином Звездара.

Ноћно купање ће почети са радом  када  временске прилике то дозволе тј. када температура ваздуха три дана заредом буде изнад 28 степени а температура воде изнад 24 степена.

На базенима ће бити организовани многобројни спортско рекреативни програми у организацији ,,Олимпа“ ( школа пливања, хидробик и школа роњења) али и програми које суфинансира Градски секретаријат за спорт и омладину. У питању су Летњи кампови који ће почети 03.јула и трајати до 31.августа а који ће бити организовани у три различите методолошке целине:

а) камп у фискултурној сали, отвореним теренима и на базену  (спортски полигон, одбојка, кошарка, рукомет , пливање );

б) камп у трим сали и на базену ( карате , џудо , кик-бокс , пливање );

ц) камп у амфитеатру, трим сали и базену ( школа плеса, зумба за децу , фитнес и пилатес до правилног држања тела, аеробик за децу , пливање ). 

Пријаве за кампове се могу попунити на рецепцији СЦ ,,Олимп-Звездара“ сваког дана од 7 до 23ч, док се ваучери за групну школу пливања могу преузети у Секретаријату за спорт и омладину, ул.Краљице Марије 1, 11.спрат.

Планирано је да купалишна сезона траје до 03.септембра 2017.године са могућношћу продужетка   и  током  септембра уколико временски  услови буду повољни.